Over Ons

Live-bingo.nl is de plek om alles te weten te komen over een van de meest klassieke en gezellige spelletjes die er zijn: bingo. Aangezien de focus van bingo steeds meer naar de digitale wereld verschuift, willen wij via Live-bingo.nl iedereen de kans geven om zijn of haar ideale bingo spel te vinden.

Weinig aandacht voor bingo

Enkele tientallen jaren geleden was bingo overal nog razend populair. Er werden vaak wekelijks bingo avonden georganiseerd door meerdere organisaties, van sportverenigingen tot bejaardentehuizen. Tegenwoordig lijkt het alsof er alleen maar liefde voor het spelletje is bij het laatstgenoemde, maar op het internet is bingo populairder dan ooit.

Daarnaast is online bingo een stuk toegankelijker. In plaats van te moeten wachten op één specifieke avond om met een paar man bingo te spelen, kun je 24/7 online bingo spelen met elk een unieke aanpak, vormgeving en prijzenpakket. Op Live-bingo.nl geven we allerlei handige informatie en tips over de verschillende varianten van bingo.

Gezellig spelletje voor iedereen

Wij zijn ervan overtuigd dat bingo een spelletje is dat we moeten koesteren, omdat het zoveel plezier en vreugde kan brengen. Een ander voordeel van online bingo spelen is dat je makkelijk nieuwe vrienden kunt maken aan de hand van de chatfunctie die bij de meeste spellen aanwezig is.

Een ander voordeel van online bingo spelen is dat het zo toegankelijk is. Je hoeft namelijk niet eens echt geld in te zetten om mee te doen. Natuurlijk is het een stuk spannender wanneer je daadwerkelijk iets kunt winnen, maar de verschillende gratis spelletjes zorgen ook voor zeer leuke ervaringen. Op Live-bingo.nl besteden we zowel aandacht aan de gratis als de betaalde bingo spelletjes.

Vragen of meer weten?

Natuurlijk kan het voorkomen dat je een specifieke vraag hebt over bingo spelletjes waarvan je het antwoord niet meteen kunt vinden op onze site. Zend je vraag in via de contactpagina en we zullen zo snel mogelijk reageren!

Bingo spelregels Een van de vele redenen waarom bingo zo razend populair is geworden, zit hem in de enorm lage instapdrempel van het spelletje. Iedereen kan namelijk gemakkelijk meespel... Lees verder Online bingo spelen Van oudsher is bingo natuurlijk een spel dat je met een grote groep speelt in een zaal waar een omroeper stuk voor stuk de getallen opnoemt die uit het rad vallen. T... Lees verder Bingo prijzen Een potje bingo spelen is altijd leuk, maar wanneer je in de prijzen valt, wil je natuurlijk geen ander spel meer spelen. Hoewel spelen voor echte bingo prijzen geld kost,... Lees verder Kienen De spellen kienen en bingo worden vaak door elkaar gehaald. Hoewel er zeker overeenkomsten zijn qua spelopzet, spreken we toch van twee verschillende spelletjes. Hoe dit precies ... Lees verder