Contact

Kun je iets niet vinden op onze site of heb je een vraag over bingo spelletjes? Twijfel dan niet en neem contact met ons op via het contactformulier. Wij van Live-bingo.nl doen er alles aan om je zo snel mogelijk een antwoord terug te sturen, zodat jij weer lekker verder kunt gaan met bingo spelletjes spelen.

Meest gestelde vragen aan Live-bingo.nl

Bij Live-bingo.nl krijgen we vaker vragen of opmerkingen binnen over onze site of iets gerelateerd aan bingo. Hieronder hebben we de meest voorkomende vragen inclusief ons antwoord voor je op een rijtje gezet. Wie weet zit jouw vraag er ook wel tussen!

V: Zijn alle spelletjes die jullie aanbieden zelfgemaakt?
A: Alle spellen die op Live-bingo.nl staan, hebben we gekregen van externe partijen. We maken ze dus niet zelf, we bieden alleen bingo spelletjes aan. Alle spellen die op Live-bingo.nl staan hebben we allereerst zelf gescreend, waardoor je geen zorgen hoeft te hebben dat er virussen of iets dergelijks aanwezig zijn.

V: Voor welke spelletjes moet ik betalen?
A: De meeste spelletjes op onze website hebben allemaal een optie om gratis bingo te spelen. Ben je er zeker van dat je met echt geld wil gaan spelen, dan zijn er genoeg bingo spelletjes op onze site te vinden waar je voor echte prijzen kunt spelen. Dit staat duidelijk aangegeven voordat je met het spel begint.

V: Ik heb een heel leuk bingo spelletje gevonden dat ik niet op Live-bingo.nl zie?
A: Dat is zeker niet de bedoeling. Wij willen namelijk juist álle leuke bingo spelletjes aanbieden. Stuur ons een mail via het contactformulier en vermeld daarin het spel wat je nog op onze site mist. We zullen zo snel mogelijk kijken of we deze nieuwe bingo game aan Live-bingo.nl kunnen toevoegen.

V: Houden jullie zelf ook van bingo spelletjes?
A: Jazeker! Wie houdt er nu niet van bingo spelletjes? Naast dat we bingo spelletjes testen om te kijken of ze geschikt zijn voor Live-bingo.nl, beleven we ook veel plezier aan bingo games in onze vrije tijd te spelen. Wie weet ontmoeten we elkaar wel in de chat!

Bingo spelregels Een van de vele redenen waarom bingo zo razend populair is geworden, zit hem in de enorm lage instapdrempel van het spelletje. Iedereen kan namelijk gemakkelijk meespel... Lees verder Kienen De spellen kienen en bingo worden vaak door elkaar gehaald. Hoewel er zeker overeenkomsten zijn qua spelopzet, spreken we toch van twee verschillende spelletjes. Hoe dit precies ... Lees verder Bingo prijzen Een potje bingo spelen is altijd leuk, maar wanneer je in de prijzen valt, wil je natuurlijk geen ander spel meer spelen. Hoewel spelen voor echte bingo prijzen geld kost,... Lees verder Online bingo spelen Van oudsher is bingo natuurlijk een spel dat je met een grote groep speelt in een zaal waar een omroeper stuk voor stuk de getallen opnoemt die uit het rad vallen. T... Lees verder