Online bingo spelen

Online bingo spelen

Van oudsher is bingo natuurlijk een spel dat je met een grote groep speelt in een zaal waar een omroeper stuk voor stuk de getallen opnoemt die uit het rad vallen. Tegenwoordig hoef je echter niet meer te wachten tot een speciale bingo avond, maar vind je op het internet genoeg plekken waar je online bingo kunt spelen. Wat het verschil is tussen bingo offline en bingo online spelen, legt Live-bingo.nl voor je uit.

Wat is er zo anders aan bingo online spelen?

Dankzij de mogelijkheid om online bingo te spelen, heb je geen familie of kennissen meer nodig om meteen aan de slag te gaan. Hoewel je online bingo alleen speelt, hoeft dit nog niet te betekenen dat het een saaie bedoeling is. Vaak is het zelfs nog een stuk spannender dan een gewoon potje bingo voor de lol.

Bij online bingo kun je ook voor de lol spelen, maar voor echte sensatie wordt er vaak echt geld ingezet. Daarnaast zijn er heel veel verschillende prijzen te winnen op het internet, waardoor het zelfs bij winst nog spannend is wat je precies krijgt.

Lekker sociaal met live bingo

Het is mogelijk om het op te nemen tegen de computer, maar live bingo is vaak nog leuker. Deze vorm van bingo online spelen laat je via een camera de spelleider zien, waardoor je een echt casinogevoel krijgt. Bovendien is live bingo een stuk socialer, aangezien je ook met je medespelers kunt chatten. Al met al kun je stellen dat live bingo de 'luie' variant is van echt bingo spelen.

Terug naar overzicht
Bingo prijzen Een potje bingo spelen is altijd leuk, maar wanneer je in de prijzen valt, wil je natuurlijk geen ander spel meer spelen. Hoewel spelen voor echte bingo prijzen geld kost,... Lees verder Online bingo spelen Van oudsher is bingo natuurlijk een spel dat je met een grote groep speelt in een zaal waar een omroeper stuk voor stuk de getallen opnoemt die uit het rad vallen. T... Lees verder Kienen De spellen kienen en bingo worden vaak door elkaar gehaald. Hoewel er zeker overeenkomsten zijn qua spelopzet, spreken we toch van twee verschillende spelletjes. Hoe dit precies ... Lees verder Bingo spelregels Een van de vele redenen waarom bingo zo razend populair is geworden, zit hem in de enorm lage instapdrempel van het spelletje. Iedereen kan namelijk gemakkelijk meespel... Lees verder