Bingo tips

Bingo is een hartstikke leuk spelletje om uren plezier mee te beleven. Ook online is er genoeg spanning en sensatie te vinden. Bingo spelen wordt echter nog toffer wanneer er ook echte prijzen te winnen zijn én deze uiteindelijk jouw kant opkomen door je volle bingokaart. Live-bingo.nl geeft je bingo tips om zoveel mogelijk kans te maken op de winst.

Sla grote groepen over

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd wordt altijd gezegd. Bij online bingo is het zeker een mooie ervaring om met meerdere spelers gezellig een potje te spelen, maar dit is lang niet altijd in jouw voordeel. Hoewel de bonus met elke nieuwe speler groeit, daalt hierdoor de kans dat je wint.

Wil je dus meer kans maken op de jackpot, dan is het een bingo tip om de grote massa's te vermijden en zoveel mogelijk 's ochtends of 's avonds te spelen. Bij de meeste bingo spellen staat het aantal spelers aangegeven, waardoor je zelf goed kunt inschatten of het de moeite waard is om deel te nemen.

Speel meer met minder

Ook bij bingo spelen geldt vaak: hoe hoger de inzet, hoe hoger het potentiële winstbedrag. Wil je echter meer kans maken om te winnen, dan is het een bingo tip om je inzet te verdelen. Het bedrag dat je wint zal kleiner worden, maar daar tegenover staat wel een grotere kans op winst. En win je meerdere keren met kleine bedragen, dan wordt dit samen al snel een groot bedrag.

Bekijk de bonusaanbiedingen

Veel bingo sites maken gebruik van bonusaanbiedingen. Deze verschillen vaak erg van elkaar, zowel in frequentie als de hoogte van het (extra) winstbedrag. Kijk van tevoren goed welke sites de beste bingobonussen geven die bij jouw wensen aansluiten, om zo het maximale uit het spelletje te halen. Kijk ook direct of je bijvoorbeeld via het zelfde account een sportweddenschap kunt afsluiten of een groot aantal casino gokkasten online spelen. Deze speelmogelijkheden worden namelijk vaak gecombineerd door de aanbieders.

Belangrijkste advies van alle bingo tips

Misschien wel een van de belangrijkste bingo tips, zo niet de belangrijkste, is om niet te veel uit te geven aan bingo. Hoewel winnen erg leuk klinkt, bestaat er ook een kans dat je jouw inzet verliest. Het is dus belangrijk om vooraf duidelijk op te stellen hoeveel geld je wil uitgeven aan bingo spelen. Kun je jezelf in toom houden, dan is de kans op spijt achteraf miniem.

Bingo spelregels Een van de vele redenen waarom bingo zo razend populair is geworden, zit hem in de enorm lage instapdrempel van het spelletje. Iedereen kan namelijk gemakkelijk meespel... Lees verder Bingo prijzen Een potje bingo spelen is altijd leuk, maar wanneer je in de prijzen valt, wil je natuurlijk geen ander spel meer spelen. Hoewel spelen voor echte bingo prijzen geld kost,... Lees verder Online bingo spelen Van oudsher is bingo natuurlijk een spel dat je met een grote groep speelt in een zaal waar een omroeper stuk voor stuk de getallen opnoemt die uit het rad vallen. T... Lees verder Kienen De spellen kienen en bingo worden vaak door elkaar gehaald. Hoewel er zeker overeenkomsten zijn qua spelopzet, spreken we toch van twee verschillende spelletjes. Hoe dit precies ... Lees verder