Bingo prijzen

Bingo prijzen

Een potje bingo spelen is altijd leuk, maar wanneer je in de prijzen valt, wil je natuurlijk geen ander spel meer spelen. Hoewel spelen voor echte bingo prijzen geld kost, zijn de potjes vaak een stuk spannender en de euforie wanneer je wint veel groter. Live-bingo.nl vertelt je alles wat je moet weten over online bingo prijzen.

Startgeld en vaak voorkomende bingo prijzen

Allereerst raden we aan om een beetje te oefenen met gratis bingospelletjes. Wanneer je weet hoe alles in elkaar steekt en je bent ervan overtuigd dat je klaar bent voor 'the real deal', dan hoef je alsnog niet heel veel geld uit te geven. Bingokaarten zijn vaak beschikbaar vanaf enkele rode centen. Bovendien is er op veel goksites sprake van een beginbonus, waardoor je de eerste potjes met gekregen geld kunt spelen.

Op het internet zijn er ook veel aanbieders van bingospelletjes waar je kans maakt op grootse bingo prijzen. De prijzen voor het winnen van bingopotjes zijn vrij divers. Je hebt reguliere geldprijzen die oplopen tot enkele tienduizenden euro's, maar het komt wel eens voor dat mensen een auto winnen na het spelen van een potje bingo.

Daarnaast maken enkele bingowebsites gebruik van een speciaal statussysteem. Bij gewonnen potjes is het bij deze aanbieders mogelijk om punten om te zetten in status. Deze status is geld waard, waardoor je in aanmerking komt voor steeds grotere bingo prijzen.

Winnen kan, maar verliezen ook

Het aanbod van prijzen verschilt kortom heel erg per aanbieder. Uiteraard bestaat de kans dat jij je ook tot een van de gelukkige winnaars mag kronen, maar houd er rekening mee dat je ook geld kunt verliezen tijdens het spelen van bingo. Houd je hier rekening mee, dan wensen we je veel plezier en succes met het winnen van bingo prijzen!

Terug naar overzicht
Kienen De spellen kienen en bingo worden vaak door elkaar gehaald. Hoewel er zeker overeenkomsten zijn qua spelopzet, spreken we toch van twee verschillende spelletjes. Hoe dit precies ... Lees verder Online bingo spelen Van oudsher is bingo natuurlijk een spel dat je met een grote groep speelt in een zaal waar een omroeper stuk voor stuk de getallen opnoemt die uit het rad vallen. T... Lees verder Bingo spelregels Een van de vele redenen waarom bingo zo razend populair is geworden, zit hem in de enorm lage instapdrempel van het spelletje. Iedereen kan namelijk gemakkelijk meespel... Lees verder Bingo prijzen Een potje bingo spelen is altijd leuk, maar wanneer je in de prijzen valt, wil je natuurlijk geen ander spel meer spelen. Hoewel spelen voor echte bingo prijzen geld kost,... Lees verder